tiistai 5. toukokuuta 2009

KAUHISTUKSEN KANAHÄKKI!

Onpas aikaa vierähtänyt edellisestä tilityksestä. Kevätkin ehti tulla, eikä meikäläisen ravi ainakaan hidastunut ole. Tänään meillä oli Kulttuurilautakunnan seminaari aiheesta Pekkas-Akatemian tulevaisuus. Loanheitto virkamiesten välillä jatkui ikävään tapaan ja keskustelu leijaili "out there somewhere" ... Osa joukostamme tuntuu tuntevan aika monitahoisen ongelman niin hyvin, ettei vaivautunut paikalle tietojaan päivittämään tai edes päivittelemään. Ihmettelen.
Itseäni on eilisestä saakka oksettanut MYÖS kotimaisen keltainen lehdistö. Uusin uhri, Sig yhtyeen laulaja Inkinen, on ollut kadoksissa siitä lähtien, kun lehti heitti kuormallisen p----a vakavasti sairaan kaverin niskaan. Oletus on, ettei hän enää ole joukossamme. En käsitä, miten nämä lokatoimittajat elävät itsensä kanssa. Syytä on tietysti meissäkin, jotka maksamme heidän verirahansa ostamalla näitä tuotoksia. En tosin tunnusta kuuluvani joukkoon.
Kotka vajoaa taloutensa mukana yhä syvemmälle, ja kaupungin toipuminen jaloilleen tulee viemään hirveän paljon enemmän aikaa kuin haluamme edes kuvitella. Missä kaikki ne viisaat miehet ja naiset piileskelevät, jotka lupasivat vaalien aikaan hoitaa kaupungin asiat mallikkaasti ja kaikin puolin kiitettävästi? Haluaisin kuulla edes YHDEN järkevän avauksen johonkin suuntaan. Pliide!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti