perjantai 9. heinäkuuta 2010

UUSI KESÄ, UUDET HELTEET

Ihan sama, mitä ilmastomuutos"kriittiset" nyt väittävät: pallo on kuuma! Kohta ei enää edes hakeutuminen vilvoittavien vesin äärelle tuo lohtua lämmön tuodessa sinne myös sinilevälautat.

Olen viime aikoina ihmetellyt kielenkäytön ... neutralisoitumista. Kaikkihan alkaa meillä Suomessakin olla yhtä "lagom"ia kuin Ruotsissa. Lihava ei ole lihava, vaan paino-ongelmainen, Tai jos oikein tosi rankasti rankasti lausutaan - ylipainoinen. Pummi ei ole pummi, vaan syrjäytynyt eikä spirgu spurgu, vaan alkoholisoitunut. Väkivaltainen ei ole väkivaltainen, hän vain tarvitsee välineitä vihanhallintaansa. Raiskaushan lakkasi jo ajat sitten olemasta raiskaus - siitä tuli (lievä) pakottaminen sukupuoliyhteyteen. Eikä homo(avio)liitto ei enää ole homoavoliitto. S on sukupuolineutraali (avio)liitto. Homokaan todennäköisesti sitten enää ole homo vaan vähemmistöseksuaalinen.

Ihan noin niinkuin henkilökohtaisesti olen ihmeissäni siitä, miten tärkeäksi sukupuolineutraalit kokevat avioliittoinstituution. Minusta kun se on jo pitkään ollut aikansa elänyt järjestely, Yhteiset talousjärjestelyt, nehän avioliitossa lähinnä turvataan, voidaan kyllä tehdä muutenkin, esimerkiksi perintökaarta muuttamalla. Nythän verottaja pakottaa ihisiä avioon mikäli nämä haluavat jättää perillisilleen muutakin kuin perintöveroa perittäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti